Az ARTÉ Ceramika a TUBADZIN gyár leányvállalata. Az ARTE márkájú termékek a csempefestékek és díszek teljes skáláját alkotják - a finom pasztell árnyalatokból, intenzív merész barnákból és feketékből. A gyűjtemény diverzifikált stílusa egyedülálló belső karaktert biztosít. Ezt a karaktert tovább fokozzák dekorációik - modern üvegcsíkok, romantikus virágminták és színes mozaikok.
A Cerrad gyár lengyelországi csempe- és padlóburkolat gyár. A növekedést és a modern technológiákat jelenti. Innovatív V-alakú lapokat gyárt (ez az egyetlen ilyen gyár Lengyelországban és a világ három vállalatának egyike). A Cerrad csúcsminőségű gres és klinker csempéket kínál.
A Cersanit gyár termékei magas minőséget képviselnek. A Cersanit gyár burkolatai között megtalálható mind a klasszikus csempék és padlólapok, mind a modern stílus jegyeit képviselő csempék és padlólapok.
A lengyel Domino gyár termékei ár-érték arányban kimagaslónak mondható. Kínálatukban a klasszikustól a modern stílusig minden megtalálható.

A lengyel Paradyz gyár Kwadro termékei ár-érték arányban kimagaslónak mondható. Kínálatukban a klasszikustól a modern stílusig minden megtalálható.
NowaGala egy lengyel csempe gyár, mely számtalan méretben és felülettel készít anyagában színezett gres padlólapokat.
A Opoczno lengyel csempegyár termékei magas minőséget képviselnek. A gyár burkolatai között megtalálhatóak mind a klasszikus csempék és padlólapok, mind a modern stílus jegyeit képviselő csempék és padlólapok.
A Paradyz csoport alakulása óta eltelt több mint két évtized alatt kialakítottak egy következetes, jól felismerhető stílust. Termékeikre jellemző az innovatív design, a részleteknek szentelt figyelem, és a széles választék a padlólapok, a fali burkolatok és a sok különböző méretben elérhető dekor elem esetében.
A STEGU termékpalettája Európa szerte ismert azok körében, akik első osztályú minőségre és különleges hatású burkolatra vágynak. Falburkolataik, dekorációik és természetes fa burkolataik között egyaránt megtalálhatók a klasszikusan elegáns és a modern trendek is. Köveik egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat a legmodernebb építőipari technológiával.
Tubadzin lengyel gyár csempéi, padlólapjai mind magas minőséget képviselnek. A gyár burkolatai között megtalálható mind a klasszikus csempe és padlólap, mind a modern stílus jegyeit képviselő csempék és padlólapok.
Az Artistica Due egy több, mint 50 éves olasz csempe és padlólap gyár. A trendek követték egymást, de a Pifferi család folyamatosan kereste a legjobb megoldásokat és technikákat a csempe és padlólap készítés terén. Ma az 1225°C-on égetik a burkolatokat, emellett továbbra is a környezetvédelmi szempont jár az élen a környezetre gyakorolt hatások csökkentésével.
Technológiai innováció, dinamizmus, termékkutatás, szenvedély a tervezéshez és az építészekkel, tervezőkkel való együttműködésben. A Cerdomus több mint negyven éve tervezi olasz stílusban és minőségben padlólapjait a nemzetközi piacokon. Képesek trendeket meghatározni, mellyel elnyerték ügyfeleik elismerését szerte a világon.
Kerámia felületek padlóburkolata és burkolata minden lakó- és építészeti igényhez. Gres és porcelán kőburkolati termékeket terveznek és gyártanak beltérre és kültérre egyaránt. A kreativitás összekapcsolása, amellyel a természet maga inspirálja a digitális technológiát. Lehetővé teszi számukra, hogy a belső és külső megjelenésű kerámiákat csodálatos esztétikai és funkcionális jellemzőkkel állítsák elő.
Az olasz Marazzi gyárnak rendkívül széles termékskálája van, bővelkedik többféle stílus, és többféle szín kínálatban is egyaránt. Kültéri és beltéri lapjai is vannak. Amit fontos megemlítenünk feltétlenül, hogy a Marazzi fahatású padlólapok az egyik legszebb, és legéletszerűbb padlólapok. Marazzi csempe és padlólap felhasználási területei: konyha, fürdőszoba, nappali, terasz, vagy akár a fahatásúak medencék köré.
A Novabell térkoncepcióit trend- és technológiakövető dinamizmus jellemzi. Termékei padlólapok és csempék különleges hangulati és formai jegyekkel többféle stílusban: kihívó, szolid vagy elegáns, minimál vagy klasszikus, természetes vagy nyers küllemmel.
A RAGNO márka többmint 100 termékcsaládja között könnyen megtalálja az igényes eleganciát, a nemesen klasszikusat, a vidáman villogó színösszeállításokat, a fiatalosan divatos színeket, és nem utolsósorban a természet kínálta felületeket. A kiváló minőség, a folyamatos megújulás teszi ismertté és népszerűvé a RAGNO márkát.
1998 óta a Synthesis a Ceramiche Gresmalt Group szívét képviseli. A kerület egyik legtermékenyebb kerámiatermékeinek minőségi és trendi márkája, a Sintesi mindig a legnagyobb figyelmet fordította a kerámiatermelés részleteinek ápolására, a jelenlegi formátumokban és színekben bemutatott cikkek széles skálájával.
A spanyol Baldocer gyár 20 éve van jelen a burkolat piacon. Ezen idő alatt tökéletesítette a csempéi, járólapjai minőségét, és még mindig fiatalos stílusával varázsolja el vásárlóit.
Az Equipe Cerámicas SL 1999. szeptember 27-én alakult, és az utóbbi években a kerámiaiparban tapasztalt jelentős növekedés után jelenleg a kis formátumú padló- és falburkoló lapok vezető vállalata. Az Equipe kiegészítő értéke egy olyan terméken alapul, amely kiváló minőségű és kiváló minőségű, valódi kompromisszumot kínál az ügyfelekkel, valamint az átláthatóság, a közelség és a rugalmasság. Ez teszi az Equipe-t az új változásokhoz és a fejlődés progresszív folytatásához.
Az 1963-ban alakult spanyol Halcon Ceramicas gyár termékpalettája igen széles. A gyárban minden létező helyiségre gyártanak burkolatot. Kínálatukban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő csempét, járólapot, falburkolót, mozaikot. Legyen az rusztikus, minimál, vagy hi-tech stílusú.
Az Ibero gyár 1958-ban alakult, elsősorban a fal – és padlóburkolatok gyártására specializálódva. Azóta több mint egy fél évszázada vannak jelen a piacon kiváló minőségű és innovatív design termékeikkel. A legmodernebb technológiák megvalósításának köszönhetően a márka megfelel a legtapasztaltabb ügyfelek igényeinek.
A Mainzu Ceramica az egyik leghíresebb spanyol csempe és padlólap gyár, amelyet 1964-ben alapítottak. A gyár termékei elsősorban a kisméretű és egyedi megjelenésű, csempéi és padlólapjai emiatt igazán népszerű. A Mainzu gyár gyorsfejlődésnek kulcsa az egyedi megjelenésű termékeik illetve a folyamatos technikai újítások. A csempék és padlólapok utánozhatatlan stílusa teszi igazán exkluzívvá a Mainzu Ceramica termékeit.Az egyedülálló mediterrán világ, amit az Mainzu Ceramica termékeik az otthonokba varázsolnak, megunhatatlanok és időtállóak. Illeszkednek a hagyományos és modern környezetben egyaránt.
 • csempe
 • konyhacsempe
 • fürdőszobabútor
 • padló
 • struktúrált
 • laminált parketta
 • falburkolat
 • fürdőszoba
 • designcsempe
 • trendi stílus
 • divatos járólap
 • országos kiszállítás
 • Fertőd
 • Fertőszéplak
 • Budapest
 • Lövő
 • Ágfalva
 • Sárvár
 • Nagycenk
 • Győrújbarát
 • Kópháza
 • Fertőszentmiklós
 • Vitnyéd
 • Győrszentiván
 • Farád
 • Tatabánya
 • Bécs
oldaltetejere
© Copyright 2017-2023 | weboldal készítés és karbantartás: